Theta Iscjeljivanje

Theta healing ™ ili Theta iscljeljivanje je oblik energetskog iscjeljivanja, koji se koristi theta moždanim valovima (frekvencije od 4 do 7 hertza). Ti valovi stvaraju duboko opušteno stanje u kojem možemo djelovati ispod razine svjesnog uma. O theta moždanim valovima možemo govoriti kao o podsvijesti, jer oni vladaju dijelom našeg uma smještenog između svjesnog i nesvjesnog. Sadržavaju naše uspomene i osjećaje te vladaju našim stavovima, vjerovanjima i ponašanjem.

Theta healing je utemeljila i razvila Amerikanka Vianna Stibal.

Podsvijest je ono što se nalazi između našeg svjesnog uma i nesvjesnog. Naš svjesni um možemo usporediti s procesorom u kompjuteru. On je donosilac odluka u našem svakodnevnom životu. Podsvjesni um je poput hard diska na kompjuteru. U njega su pohranjene sve naše uspomene, navike, vjerovanja, doživljaji i predodžbe koje imamo o sebi.

I tako naš procesor želi obaviti određeni zadatak, ali nailazi na prepreke kada na svojem hard disku ne može pronaći odgovarajući program.

Naš svjesni um može imati jedno vjerovanje, dok naš podsvjesni može imati neko sasvim drugo. Npr. svjesno možemo biti uvjereni da smo vrijedni ljubavi i da ju zaslužujemo, dok istodobno duboko u podsvijesti možemo imati vjerovanje da nismo vrijedni i dostojni ljubavi (što se često događa ako nismo bili voljeni kao djeca); kao posljedicu toga doživjet ćemo da stalno iznova i iznova privlačimo ljude koji nas ne vole ili koji nam čine ”nešto loše”, ili s kojima se ne slažemo.

Theta tehniku možemo shvatiti kao mijenjanje programa i pohranjenih podataka iz naše podsvijesti.

Ono što mi želimo našim svjesnim umom i ono što želimo podsvjesnim umom su često puta dvije sasvim različite stvari. Mi svjesno želimo biti uspješni, zdravi, želimo biti zadovoljni, sretni, no međutim, naša podsvijest kaže nešto sasvim drugo. Naša podsvijest često ide u suprotnosti s našim svjesnim vjerovanjima. Kroz Theta iscjeljivanje mi možemo pronaći gdje su te naše blokade u podsvijesti i možemo ih promijeniti da bismo svjesno stvorili život koji želimo živjeti.

Naš podsvjesni um je mnogo veći nego naš svjesni i on privlači stvari u našem životu, u skladu s onim što nosi u sebi.  Znači, ako nosite u sebi osjećaj da vas ljudi ne vole, ne žele, npr. osjećate se nevoljeno, neprihvaćeno od majke i oca, vi ćete to projicirati na druge ljude, u svakodnevne situacije i osjećat ćete se neprihvaćeno, nevoljeno i neželjeno. Kroz ovu metodu iscjeljivanja možemo te doživljaje promijeniti.

Theta iscjeljivanje traje 45-60 minuta. Sastoji se od razgovora, tijekom kojeg Conny pomaže klijentici/u da izrazi osjećaje, da osvijesti svoja vjerovanja i obrasce razmišljanja, te od intuitivnog očitovanja. Nakon toga slijedi energetski tretman, putem kojeg iscjeliteljica iscjeljuje i pomaže u transformaciji klijentičinih/ovih sustava nefunkcionalnih vjerovanja i emocija, energetskih blokada u podsvijesti i eventualnih uzroka bolesti.

Tretman se radi osobno ili putem Skypa. Obavezne narudžbe na: conny.peto.denes@gmail.com