Svjetlosni Radnici ili Zemaljski Anđeli

Svjetlosni radnici ili zemaljski anđeli su duše koje od rođenja imaju snažan poriv i jaku unutrašnju čežnju za  širenjem Svjetla Istine, Znanja, Slobode i Ljubavi širom Planete.

To je njihova Dharma, unutarnja misija i svrha življenja. Oni to osjećaju kao svoj glavni životni zadatak.

Unutar sebe nose sjemenje duhovnog buđenja i iscjeljenja planete.

Ne pripadaju nekoj religiji, filozofiji ili ideologiji, već su vođeni bezuvjetnom Ljubavi, suosjećanjem i željom za pomaganjem drugim, nezrelim (mladim, neprobuđenim) dušama. Pomagati mogu na razne načine: kao avatari, kao duhovne učiteljice i učitelji, kao vodiči, terapeuti, iscjelitelji, liječnici, umjetnici, stvaratelji, izumitelji, znanstvenici, novinari, pisci, vođe i sl.

Oni su svjesno odabrali da budu rođeni kao ljudi uhvaćeni u karmički ciklus života da bi iskusili i istražili sve oblike Maye (iluzije) koja postoji u ljudskom životu dualnosti.

Probuđene (srednje razvijene) i budne (visoko razvijene) duše prihvatile su ograničenja, svojeg ljudskog utjelovljenja, u vremenu i prostoru te sagledavaju sva svoja iskustva kao jednu cjelinu, nakon čega utvrđuju u kojim područjima još moraju evoluirati, kroz koja iskustva trebaju proći i što još trebaju naučiti. U skladu sa tim određuju okolnosti za daljnji rast, razvoj i evoluciju.

Kako prepoznati svjetlosnog radnika u sebi?
  • Ako duboko unutar sebe osjećate neobjašnjivu nostalgiju za „nebeskim svjetlosnim sferama“ i osjećate kao da vaša duša istinski ne pripada ovom svijetu.
  • Ako osjećate veću povezanost sa duhovnom stranom života.
  • Ako jednako vrednujete sva živa bića.
  • Ako duboko poštujete život, prirodu, ljude i životinje.
  • Ako osjećate bol i tugu kada se nanese šteta i patnja ljudima, životinjama, biljkama, prirodi oko nas…
  • Ako vam je prirodno živjeti bez predrasuda, sumnje i agresije.
  • Ako vam je prirodno živjeti u svijetu u kojem vlada iskrenost, povjerenje, tolerancija, prihvaćanje različitosti, i normalno vam je sve rješavati prijateljskom komunikacijom.
  • Ako ste intuitivni.
  • Ako imate visoko razvijenu empatiju i bez problema očitavate emocije, raspoloženja i misli drugih ljudi, životinja i biljaka.

Svjetlosni radnici proživjeli su mnoga utjelovljenja živeći na Zemlji i prošli su razna iskustva kao: iscjelitelji/iscjeliteljice, svećenici/svećenice, pustinjaci, psiholozi, liječnici/liječnice, „vještice“, šamani i sl. Predstavljali su most između vidljivog i nevidljivog, očitovanog i neočitovanog, zemaljskog i nebeskog. Često su bili odbacivani, proganjani i ubijani zbog toga, što je ostavilo duboke tragove i traumatska sjećanja u njihovim dušama. To predstavlja korijenski uzrok nesvjesnog straha od izražavanja sebe i toga tko su oni zapravo.

Doreen Virtue (osnivačica anđeoske terapije i autorica preko 50 knjiga) kaže: “U ovome trenutku doista postoji golema potreba za Svjetlosnim radnicima. Oni su potrebni na rukovodećim mjestima. Osobito su potrebni u svim verzijama iscjeljivanja i liječenja, ali i u politici, pravu, tradicionalnoj medicini, novinarstvu, obrazovnim institucijama…
Potrebni su nam Svjetlosni radnici  koji djeluju javno, kao vođe, i oni koji rade tajno, ali sustavno u svrhu poboljšanja ovog planeta. Našem je planetu potreban mir, ljubav, vedrina. Potrebno je i da netko počne racionalno razmišljati i unese dozu odgovornosti u sustave koji vladaju. Cilj je da se ta promjena na planetu dogodi na miran i inteligentan način.
Pozivam vas, sve vas svjetlosne radnike, da ne odustajete, da kročite dalje stazom kojom ste krenuli, bez obzira na to što nam se ponekad čini da je sve nemoguće. Nije. Vrijeme se mijenja, danas smo bliže ostvarenju sna nego što smo bili prije, sve je više ljudi, osobito onih iz indigo generacije, koji se izlažu i opasnosti da naprave pozitivan pomak.“

Ako sebe prepoznajete u ovome…. vrijeme je da se probudite!